Det er vi særlig gode til

At udarbejde helhedsplaner

Vi tilbyder udarbejdelse af langsigtede helhedsplaner for ejendommens fornyelse og drift. En helhedsplan modvirker hovsa-løsninger og sikrer, at alle investeringer er fremtidssikrede.

At tilrettelægge en ombygningsproces – fra start til slut

Vi tilbyder planlægning og gennemførelse af hele den komplicerede ombygningsproces. Vi kan være totalrådgivere på hele projektet eller vi kan styre dele af processen. Vi har særlige kompetencer i at etapedele projekter, så ideer og penge følges fornuftigt ad.

At samarbejde med beboere

Vi tilbyder et intensivt samarbejde med de involverede beboere. Vi ved, hvor knasterne kan ligge og har en stribe praktiske redskaber, der får samarbejdet til at glide. Vi er vant til at snakke beboernes sprog og lytte til beboerudvalg, og vi arrangerer inspirationsture til relevante byggerier.

At indarbejde erfaringer fra udviklingsprojekter

Vi tilbyder den seneste know-how indenfor bygningsforbedring. Gennem egne udviklingsprojekter specielt omkring badeværelser, altaner og tilbygninger har vi de nyeste erfaringer tæt inde på kroppen.

At holde tid og pris

Vi tilbyder kompetente projektledere, som ved hvad det betyder, at aftaler holdes. Og som har styr på at håndtere overraskelser. For overraskelser er der altid i de ældre bygninger.