Byens helhed

Pålsson Arkitekter arbejder med byen - med byens huse og byens rum - med byens bevaring og byens fornyelse. Gennem mere end 25 år har tegnestuen udviklet løsninger og gennemført projekter, som skaber bedre rammer for livet i byen.

Renovering / modernisering

Tegnestuens kerneområde er renovering og modernisering af både ældre og nyere etageejendomme. Vores tilgang er helhedsorienteret, uanset opgavens omfang. Vi har fokus på den gode arkitektur, det gode håndværk og på at finde de bedste løsninger for de midler, der nu er til rådighed. Vi kan alt det med byggestyring, præfabrikation og de andre svære ord. Og vi glemmer aldrig målet med det hele: at skabe menneskelig trivsel i smukke og velfungerende rammer.

Nybyggeri

Tegnestuen projekterer også nye huse. Vi er især optaget af den store udfordring, der ligger i at indpasse nye bygninger i det eksisterende - at bygge i en husrække i byen.

Udviklingsprojekter

Tegnestuen lægger stor vægt på at deltage i udviklingsprojekter, som kan skabe bedre løsninger. Vi har især arbejdet med nye former for beboersamarbejde og med rationelle systemløsninger til udførelse af nye badeværelser, altaner eller elevatorer. Pålsson arkitekter har blandt andet udviklet tilbygningssystemet X-tension.