Arkitektur der fungerer

Smukke ord og gode intentioner gør det jo ikke alene. Arkitekturen skal fungere i 1:1, når arbejdet er færdigt og håndværkerne taget videre. Pålsson Arkitekter har gennem årene udviklet en række praktiske redskaber til at styre de ofte komplicerede byggerier med mange krav og mange forskellige involverede. Redskaber der gør, at vi har større overskud til at arbejde med de gode ideer og den arkitektoniske kvalitet.

Løsninger til brugerne


Tegnestuen tager beboersamarbejde meget alvorligt. Det giver ikke alene størst tilfredshed hos brugerne og de bedste løsninger. Det sparer også alle for en masse tid, når information og aftaler er på plads.

Nye byggemetoder


Selv om hvert hus er sit eget kan man godt bruge rationelle systemløsninger. Tegnestuen er gået forrest i anvendelsen af præfabrikerede løsninger, som holder prisen nede og kvaliteten oppe. Vi arbejder med altansystemer, med tilbygningssystemer og med støbte badeværelser, der hejses ned i bygningen.

Det gode håndværk


God arkitektur er i høj grad et spørgsmål om godt håndværk. Vi ved, hvilke krav vi skal stille og vi bruger et netværk af entreprenører og håndværkere, der har den samme respekt for byens kvaliteter som vi selv.